Kies uw Systeem


Drupal

Drupal is een software-pakket dat toelaat om eenvoudig een grote verscheidenheid aan inhoud te publiceren, beheren en organizeren op een website. Voor Ubercart, de webwinkel van Drupal, hebben wij een e-plugin beschikbaar.

Beschikbare plugins:
UberCart 7.0+

Joomla

Joomla! is een handig en krachtig content management systeem waarmee je een professionele website kan bouwen. Voor de webshop-extensie VirtueMart en de donatie-extensie Joom Donation hebben wij e-plugins beschikbaar.

Magento

Magento is een open-source webshop beheersysteem met een grote achterban. Je kan met Magento een uitgebreide en professioneel ogende webwinkel ontwikkelen die geheel aan je wensen en eigen voldoet. E-plugins zijn beschikbaar voor Magento1 en Magento2.

OpenCart

Opencart is een open source e-commerce platform die bekend staat veel handige features te hebben. Je kunt vrij eenvoudig zelf je producten toevoegen, zonder dat je hiervoor technische kennis hoeft te hebben. Opencart is gratis te gebruiken.

osCommerce

osCommerce beschikt over zeer veel functionaliteit wat je helpt om succesvol en gemakkelijk jouw eigen online store te beginnen en te onderhouden. Met osCommerce heb je al snel een eenvoudige basisstructuur voor jouw eigen webshop.

PRESTASHOP

PrestaShop is een gratis webshop platform dat kleine en grote retailers helpt bij het opzetten en runnen van een succesvolle webwinkel. Het platform is speciaal ontworpen om vrij eenvoudig een webshop te kunnen maken.

WHMCS

WHMCS is een Content Management Systeem waarmee je eenvoudig een website kunt maken én onderhouden.

Beschikbare plugins:
WHMCS

WordPress

WordPress is een zeer populair Content Management Systeem waarmee je eenvoudig een website kunt maken én onderhouden. Voor WordPress hebben we plugins beschikbaar voor de webshop plugin WooCommerce en de online ticketing plugin Event Espresso.

Beschikbare plugins:
WooCommerce Event Espresso 4.0

X-Cart

X-cart is een commercieel open-source e-commerce platform waar gebruikers hun producten en diensten veilig kunnen verkopen vanaf hun eigen servers. Dit platform zorg ervoor dat de logistiek achter jouw eigen webshop in goede banen loopt.

Beschikbare plugins:
X-Cart 4.7 X-Cart 5.x

Zen Cart

Zen Cart is ontworpen door een groep van programmeurs, ontwerpers, winkeliers en adviseurs. Het is een open source webshop systeem dat door veel organisaties gebruikt wordt om producten of diensten mee te verkopen.

Beschikbare plugins:
Zen Cart 1.5x Zen Cart 1.5.8x

Knippen & Plakken

Te installeren zonder programmeerkennis. We leggen stap voor stap uit hoe.

Gratis plugins

Je betaalt alleen de transactiekosten aan DigiWallet.

Alles in één

Het ondersteunen van bankbetalingen via iDEAL, Bancontact en meer!