e-plugins.nl ontwikkelt alleen de plugins die nodig zijn om je webwinkel aan te kunnen sluiten bij een betaalinstelling. DigiWallet is de betaalinstelling waarmee wij werken. Zij verzorgen de uiteindelijke betaaltransacties.

De verkopen zijn te volgen op www.digiwallet.nl.

Voor een DigiWallet account is een compliance procedure verplicht. Vul na aanmelding je gegevens in en lever je bedrijfsdocumenten aan bij DigiWallet, zij verwerken je aanvraag dan binnen 1 werkdag.

Ga naar www.digiwallet.nl om een account en organisatie aan te maken.

Voordat je de plugin kunt gebruiken dien je de outlet (een soort websitenummer) van je DigiWallet organisatie in te stellen. Kijk in de installatie instructies van de plugin om te zien hoe dat moet. We adviseren om voor het downloaden van de plugin in te loggen met je DigiWallet account, de plugin wordt dan direct gedownload met de juiste outlet al ingevuld.

Voordat je de betaalmethoden kunt gebruiken moet je account goedgekeurd zijn voor bankzaken. Dat betekent dat DigiWallet je gegevens ontvangen heeft en gekeurd. Na aanmelding bij DigiWallet wordt je begeleid in het keuringsproces. In de tussentijd kun je via het DigiWallet Organisatie Dashboard wel je outlet in test-modus zetten om direct de integratie te testen terwijl je wacht op de compliance keuring.

DigiWallet accepteert alleen betalingen in euro. Zorg dat je webshop (en de producten) in euro's staan ingesteld.

SEPA staat voor "Single Euro Payments Area", een initiatief van de Europese Unie om betalingen tussen Europese landen gemakkelijker te maken. Het nieuwe pinnen is hier een onderdeel van. Ook zijn alle rekeningnummers in 2014 vervangen door langere IBAN nummers. Dit is een omvangrijke technische operatie die op sommige plekken in Europa nog steeds gaande is. Met onze plugins merk je hier niets van, deze zijn allemaal al geschikt voor SEPA.